Farum Kommunes indmeldelse i KL

5. marts 2002
Organisationsudsendelse 

 

Til 
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 7.11.01
HKB
Lokalnr.: 305
4. marts 2002 

Vedr.: Farum Kommunes indmeldelse i KL

KTO har modtaget vedlagte , hvori det meddeles, at Farum Kommune pr. 22. februar 2002 er medlem af KL. brev af 27. februar 2002 fra Farum Kommune

Som en konsekvens heraf anser Farum Kommune den mellem parterne indgåede aftale om plan for forhandlinger om fornyelse pr. 1. april 2002 af aftaler og overenskomster om løn- og ansættelsesvilkår for ansatte i Farum Kommune (køreplansaftalen) som bortfaldet.

vedlægges tillige til orientering. Det fremgår heraf, at KTO er enig i, at den indgåede køreplansaftale er bortfaldet som følge af Farum Kommunes indmeldelse i KL.KTO svar af d.d. til Farum Kommune

Det fremgår endvidere, at KTO betragter Farum Kommunes brev som en samtidig tilkendegivelse om, at Farum Kommune har meddelt, at opsigelsen – over for de enkelte organisationer – af samtlige kutymer, sædvaner og personalepolitiske lokalaftaler m.m., der måtte være knyttet til overenskomsten/personalegruppen ligeledes er bortfaldet.

KTO’s brev til Farum Kommune er fremsendt i kopi til KL. Dette brev er tillige fremsendt til den lokale forhandlingsdelegation i Farum Kommune.

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen
Helle Basse