Værktøj til en bedre arbejdsplads

22. maj 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.05.05-01/3
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
21. maj 2003

Vedr.: "Værktøj til en bedre arbejdsplads"

Personalepolitisk Forum har udgivet vedlagte katalog . Formålet med kataloget er at synliggøre og vidensdele kommuners og amters erfaringer med konkrete rekrutterings- og fastholdelsestiltag. "Værktøj til en bedre arbejdsplads"

Kataloget indeholder 10 forskellige værktøjer, og sætter blandt andet fokus på værktøjer til rekruttering, medarbejderudviklingssamtaler, værdibaseret ledelse, arbejdstid, følordninger og teamorganisering. "Værktøj til en bedre arbejdsplads" beskriver for hvert af de 10 værktøjer baggrunden for, at kommunen eller amtet har afprøvet et værktøj, deres erfaringer med det og de rammer og sammenhænge, hvor værktøjet virker på arbejdspladserne. Alle beskrivelserne af værktøjer er krydret med interview af ledere og medarbejdere, der giver gode råd og anbefalinger til brugen af værktøjerne.

Kataloget blev omdelt til deltagerne i Personalepolitisk Forum´s temadag om attraktive arbejdspladser den 20. maj 2003.

Kataloget er desuden sendt til formand og næstformand i amters og kommuners hovedudvalg, personalechefen og kommunaldirekøren. Ønsker I yderligere eksemplarer af kataloget kan det gratis downloades på www.personaleweb.dk.

 

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen

Lars Daugaard

 

Katalog "Værktøj til en bedre arbejdsplads"


Omslag