Temadage i amterne - Ledervilkår og udviklingsmuligheder

17. marts 2004
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.05.05-16/5
HV
Direkte tlf.nr.: 3347 0618
17. marts 2004

 

Vedr.: Temadage i amterne - Ledervilkår og udviklingsmuligheder

 

Som opfølgning på tidligere undersøgelser og pjeceudgivelse i projektet om KARLA (Kompetencer, Ansvar og Ressourcer for Lederne i Amterne) har Amtsrådsforeningen og KTO besluttet at afvikle en række temadage fire forskellige steder i Danmark i slutning af april og starten af maj.

Formålet med temadagene handler om dels at sprede kendskabet til projektets resultater og metoder, og dels at fremme og inspirere amtslige arbejdspladsers dialog og overvejelser om hvordan ledernes vilkår kan udvikles. Invitation med program er vedlagt.

Med udgangspunkt i debatpjecen ”Ledelse på kryds og tværs” sættes der fokus på ledernes udfordringer i krydspresset mellem overordnede, andre ledere og medarbejdere. Udover at belyse en række centrale problemstillinger og udfordringer i udøvelse af leder-hvervet, vil der også blive sat fokus på forskellige løsningsforslag. De fremadrettede løsningsforslag kan medvirke til at udvikle ledernes vilkår og udviklingsmuligheder samtidig med, at det kan gøres attraktivt at gøre ledelse til et bevidst karrierevalg.

Der opfordres til, at KTO’s medlemsorganisationer orienterer tillidsvalgte og andre med interesse for ledelse i amterne om temadagens afholdelse. Der er allerede udsendt et antal invitationer til formænd og næstformænd i de øverste medindflydelses- og medbestem-melsesudvalg i amterne for at gøre opmærksom på arrangementerne.
På temadagene vil der være plads til ca. 100 deltagere hvert sted, og tilmelding vil ske efter ”først til mølle”-princippet.

Invitationen kan downloades fra den fælles personalepolitiske hjemmeside: www.personaleweb.dk/krydsfelt, hvor der også er mulighed for elektronisk tilmelding.

 

Med venlig hilsen

 

Signe Friberg Nielsen /

Henrik Vittrup