"Ligeløn og jobvurdering"

14. juni 2004
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.:9.07.01-03
VP
Direkte tlf.nr.: 3347 0626

14. juni 2004

 

Vedr.: "Ligeløn og jobvurdering"

 

KTO udgiver i samarbejde med KL, Amtsrådsforeningen, Københavns kommune og Frederiksberg kommune en . Pjecen er udarbejdet af Sanne Udsen, Udsen Consulting, bistået af en arbejdsgruppe med repræsentanter for parterne. pjece om "Ligeløn og jobvurdering"

Udarbejdelsen af pjecen blev aftalt ved OK-02 (KTO-forliget, bilag 9, pkt. 2). Den har bl.a. til formål at give de lokale parter:

  • Et indblik i hvad jobvurdering er og hvad jobvurdering kan bruges til - og ikke bruges til - særligt med henblik på jobvurdering som et lønforhandlingsredskab i ligelønsmæssig sammenhæng.
  • En indføring i udvalgte jobvurderingssystemers styrker og svagheder (faldgruber og muligheder) i et ligelønsperspektiv.

De optrykte gratis eksemplarer af pjecen fordeles til KTO's medlemsorganisationer efter . I forhold til KTO's skrivelse af den 5. maj 2004 til KTO's medlemsorganisationer har det været muligt at erhverve yderligere gratis eksemplarer af pjecen, som fordeles til organisationerne efter samme nøgle. Pjecen kan downloades fra www.personaleweb.dk, samt www.kto.dk. vedlagte fordelingsnøgle

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Vibeke Pedersen