Foreløbig evaluering af OK-05

17. maj 2005
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 7.06-02
HW
Direkte tlf.nr.: 3347 0614
17. maj 2005

Vedr.: Foreløbig evaluering af OK-05

I forbindelse med afslutningen af overenskomst- og aftaleforhandlingerne udarbejder KTO’s forhandlingsudvalg og bestyrelse en evaluering af forhandlingsforløbet og forhandlingsresultatet mv.

KTO’s forhandlingsudvalg drøfter i øjeblikket evalueringen af OK-05 med henblik på, at kunne forelægge en endelig evaluering til godkendelse på KTO’s bestyrelsesmøde den 5. september 2005. Efter bestyrelsens godkendelse af evalueringen vil denne blive udsendt til organisationerne.

KTO’s forhandlingsudvalg har i den forbindelse truffet beslutning om at udsende vedlagte , således at denne blandt andet kan indgå i organisationernes drøftelser af egne evalueringer af OK-05 forløbet.foreløbige udgave af evalueringen

Den endelige evaluering vil indgå som baggrundsmateriale, når der efterfølgende drøftes og træffes beslutning om en række forhold af betydning for fremtidige forhandlinger mv.

Med hensyn til de fremadrettede overvejelser i relation til OK-08 kan det oplyses, at KTO’s forhandlingsudvalg på et møde den 12. maj 2005 traf beslutning om afholdelse af en KTO-konference primo marts 2006 med fokus på den omvendte forhandlingsmodel i 2008 samt en KTO-konference ultimo februar 2007 med fokus på forhandlingstemaerne ved OK-08.

Organisationerne vil senere modtager yderligere information herom, herunder om tidspunkt, sted, indhold mv.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Henrik Würtzenfeld