Organisationsopdelte lønsummer m.h.p. AKUT-fordeling

9. juni 2005
Organisationsudsendelse 

 

Til
AKUT-organisationerne

J.nr.: 8.04.01-10
VP
Direkte tlf.nr.: 3347 0626
9. juni 2005

Vedr.: Organisationsopdelte lønsummer m.h.p. AKUT-fordeling

Med henblik på fordeling af AKUT-midler udarbejdede KTO i samarbejde med Det Fælleskommunnale Løndatakontor (FLD) i 2002 en organisationsopdelt statistik over antallet af fuldtidsansatte i kommuner og amter. Statistikken blev udarbejdet på grundlag af ”Det særlige beregningsgrundlag” (SBG) pr. 1.10.2001. Fordelingen af AKUT midler i overenskomstperioden 1. april 2002 til 31. marts 2005 foregik på grundlag af denne organisationsopdelte statistik.

Med henblik på fremover at kunne fordele AKUT-midlerne er der udarbejdet vedlagte . Organisations-opdelingen er uvedkommende for verserende og eventuelle fremtidige grænsespørgsmål organisationerne imellem. Organisationsopdelingen vil heller ikke kunne anvendes som grundlag for beregning af størrelsen af eventuelle fremtidige ”organisationspuljer”, der måtte blive afsat vedkommende generelle forhandlinger mellem de kommunale arbejds-givere og KTO. Oversigten er udarbejdet på grundlag af SBG-05, idet bemærkninger fra visse organisationer er anført med håndskrift i oversigten.oversigt over de kommunale stillingsgruppers fordeling på organisationer

KTO skal anmode om organisationernes eventuelle bemærkninger til oversigten således, at de er sekretariatet i hænde senest 15. august 2005.

KTO og FLD vil på baggrund af oversigten og organisationernes eventuelle bemærkninger hertil i løbet af efteråret udarbejde en endelig organisationsopdelt statistik, som vil kunne danne grundlag for AKUT-midlernes fordeling.

Eftersom der skal fordeles en portion AKUT-midler allerede pr. 1. august 2005, vil denne fordeling i første omgang blive foretaget på det hidtidige grundlag, det vil sige den organisationsopdelte statistik pr. 1.10.2001. Det udbetalte beløb vil herefter blive reguleret i forhold til den fordeling, som vil fremgå af den organisationsopdelte statistik, som er under udarbejdelse. Reguleringen vil ske i forbindelse med AKUT-udbetalingen pr.1. februar 2006.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Vibeke Pedersen