Ændringer i placeringen af generelle aftaler på KTO’s hjemmeside

22. juni 2005
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 2.05.01
ÁHN
Direkte tlf.nr.: 3347 0615

22. juni 2005

 

Vedr.: Ændringer i placeringen af generelle aftaler på KTO’s hjemmeside

 

I KTO’s skrivelse til medlemsorganisationerne af 15. juni 2005 om ændringer og forbedringer af KTO’s hjemmeside blev det af hensyn til de organisationer, der via egne hjemmesider linker direkte til KTO-aftalerne, tilkendegivet, at vi fremover ville varsle medlemsorganisationerne forud for en generel ændring i navngivningen (aftalenumre) af de generelle KTO-aftaler.

Som opfølgning på den allerede foretagne gruppering af aftalerne i nye hovedafsnit, gøres medlemsorganisationerne derfor opmærksom på, at følgende ændringer vil blive foretaget fredag den 1. juli 2005. Ændringerne indebærer ingen forandringer for den almindelige bruger af KTO’s hjemmeside.

Aftalerne vil blive navngivet med nye numre og – som hidtil - placeret i 9 forskellige mapper i overensstemmelse med grupperingen i følgende hovedafsnit:

Hovedafsnit: Mappenavn:
1. Lønaftaler 1_Loenaftaler
2. Arbejdstid, ferie og ulempetillæg 2_Arbejdstid_ferie_ulempetillaeg
3. Tjenestemænd 3_Tjenestemaend
4. Pensionsspørgsmål og fratrædelsesgodtgørelse 4_Pension_fratradelse
5. Personalepolitiske aftaler 5_Personalepolitik_aftaler
6. Tillidsrepræsentant- & samarbejdsregler 6_Tillidsrep_samarbejdsregler
7. Ansættelsesvilkår generelt 7_Ansattelsesvilkar
8. Elever 8_Elever
9. Kommunalreform 9_Kommunalreform

 

En oversigt over de aftalenavne, der anvendes pr. 1. juli 2005 vedlægges.

KTO har herefter ikke yderligere planer om at foretage generelle ændringer i placering og navngivning af de generelle KTO-aftaler på hjemmesiden.

Opmærksomheden henledes fortsat på, at det endnu ikke er alle nye og reviderede KTO-aftaler, der er underskrevet. De vil blive lagt ud på hjemmesiden i stedet for de gamle aftaler i den rækkefølge, de udsendes til medlemsorganisationerne. Indtil da er det de gamle aftaler, der linkes til. Nye aftaler vil blive overskrevet de gamle og få samme navn (dvs. det nye navn, vi omdøber aftalerne til den 1. juli 2005).

Evt. spørgsmål i relation til ovenstående kan rettes til Annette Zester, tlf. nr. 3347 0610, e-mail: az@kto.dk eller Allan Hauge Nielsen, tlf. 3347 0615, e-mail: ahn@kto.dk.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Allan Hauge Nielsen