De første 100 dage - som leder af en fusioneret organisation

28. marts 2006
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 334.5
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
28. marts 2006

Vedr.: De første 100 dage - som leder af en fusioneret organisation

"" er udarbejdet af Væksthus for ledelse. Det er det tredje i en serie af projekter - de to andre er "Ledere der lykkes" og "Let vejen for nye ledere".De første 100 dage - som leder af en fusioneret organisation

Med kommunalreformen bliver mange kommunale arbejdspladser slået sammen i større enheder, samtidig at der bliver dannet 5 nye regioner. "De første 100 dage - som leder af en fusioneret organisation" er skrevet til lederen, der får ansvaret for at lede en fusioneret enhed sikkert igennem denne proces - hvad enten det er som forvaltningschef eller som leder på andre niveauer i organisationen.

I hæftet gennemgås fusionens tre temaer: forberedelsen, etableringen og fremtiden. Omkring hvert tema fremhæves de områder, det erfaringsmæssigt er særligt vigtigt at være opmærksom på. Hæftet indeholder desuden en række gode råd, der bygger på erfaringer fra tidligere fusioner bl.a. med interview af offentlige ledere, der for nylig har prøvet opgaven på egen krop.

Hæftet er .udsendt til formand og næstformand i det øverste udvalg for medindflydelse og medbestemmelse

Du kan bestille yderligere eksemplarer af hæftet ved henvendelse til Annette Zester, az@kto.dk. Hæftet er gratis, men der opkræves forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på 35, 00 kr.

Rapporten kan desuden hentes på www.lederweb.dk/defoerste100dage og .

Yderligere information fås ved henvendelse til Lars Daugaard, ld@kto.dk, 3347 0610.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst/

Lars Daugaard