Artikelsamling om dialogbaseret kontraktstyring

7. september 2006

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 47.4

Direkte tlf.nr.: 3347 0614
7. september 2006
 

Vedr.: Artikelsamling om dialogbaseret kontraktstyring
 

Inden for det personalepolitiske samarbejde mellem KL og KTO har projektet om "Dialogbaseret kontraktstyring - kvalificering af kontraktstyring gennem medarbejder-inddragelse" udarbejdet vedlagte artikelsamling under samme overskrift som selve projektet.

Pjecen består af seks artikler som søger at kortlægge, hvordan kontraktstyring kan blive til et værktøj, hvor ledelse og medarbejdere i højere grad har fælles ejerskab og konstruktiv dialog.

Spørgsmålet er sat på dagsorden i sammenhæng med opgave- og strukturreformen, og udspringer af at reformen i mange kommuner ventes at give anledning til at genoverveje de fremtidige styreformer. Det står allerede nu klart, at mange kommuner vil arbejde i retning af kontraktstyring.

Pjecen kan i begrænset omfang rekvireres i yderligere eksemplarer i DKK, Staunings Plads 1-3, 4., 1607 København V. Ellers vil pjecen være tilgængelig i elektronisk form på bl.a. www.personaleweb.dk . Yderligere information om projektet har indhentes fra Per Brøgger Jensen, DKK PBJ@dkk.dk eller på telefon 3370-1300.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Vittrup