Nyt PUF-Akademi

7. november 2006

Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 202.132
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
7. november 2006
 

Vedr.: Nyt PUF-Akademi
 

Parternes uddannelsesfællesskab (PUF) åbner et Akademi for alle landets MED-, SU- og arbejdsmiljøundervisere. Formålet er at styrke samarbejdssystemet i kommuner og regioner samtidig med, at et undervisningsmiljø i rivende udvikling får et mødested og en ny fælles inspirationskilde.

I vedlagte inspirationsmateriale "PUF 2007 + Akademi"jf. vedlagte brev til undervisernetilhørende bilag om tilknytning til Akademiet/PUF kan du læse om Akademiet for undervisere, som åbner i januar 2007.

Akademiet vil fra april 2007 tilbyde MED-, SU- og arbejdsmiljøundervisere temadage, kurser, konferencer og stå for certificeringen af underviserne.

Akademiet tilbyder desuden underviseruddannelser til nye undervisere, der udpeges af kommunens/regionens hovedudvalg eller af de centrale parter.

PUF vil som hidtil udbyde de fælles uddannelser inden for samarbejde og arbejds-miljø, nemlig:

Den Lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse

Medindflydelses- og medbestemmelsesuddannelse (MED)

Samarbejdsuddannelse (SU)

Skræddersyede temadage til SIO, MED- og SU-udvalg.

De nuværende PUF-undervisere, der har bidraget med udviklingen af Akademiet er orienteret om det nye Akademi, herunder betingelser for certificering og gratis kursusdage, samt .

Det skal endvidere nævnes, at PUF har udsendt informationen om Akademiet/PUF til kommuner og regioner, og at informationen kan findes på www.puf-uddannelser.dk.

Andet informationsmateriale udsendes løbende til KTO's medlemsorganisationer, fx en årsplan for Akademiets aktiviteter i 2007.

Yderligere oplysninger om PUF/Akademiet kan fås ved henvendelse til Lars Daugaard i KTO's sekretariat på 33 47 06 16.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Lars Daugaard