Ny udgave af håndbogen ”Arbejdsmiljø i kommuner og regioner”

14. november 2006
Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 541.17
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617
14. november 2006
 

Vedr.: Ny udgave af håndbogen "Arbejdsmiljø i kommuner og regioner"
 

Parternes uddannelsesfællesskab (PUF) har nu i oktober 2006 udgivet 6. udgave af håndbogen "Arbejdsmiljø i kommuner og regioner".

Håndbogen henvender sig til sikkerhedsrepræsentanter, arbejdsledere og andre, der arbejder med arbejdsmiljø, herunder også MED-udvalgene, samarbejdsudvalgene samt ledere og medarbejdere i almindelighed, der interesserer sig for personalepolitikkens samspil med arbejdsmiljøindsatsen.

Arbejdsmiljø i kommuner og regioner indeholder en omfattende vidensbase og et fyldigt stikordsregister, der gør den uundværlig som opslagsværk i det daglige sikkerhedsarbejde.

Håndbogen er målrettet forholdene i kommunerne og regionerne. Der er fokus på sammenhængen mellem arbejdsmiljø-, MED- og samarbejdsorganisationen, afsnittet om Arbejdstilsynet og reglerne i den nye arbejdsmiljøreform er udvidet, og der er tilføjet et oplæg om de drøftelser, som arbejdsmarkedets parter skal have om fremtidens arbejdsmiljø.

Håndbogen indgår som en del af deltagermaterialet i PUF's arbejdsmiljøuddannelse af sikkerhedsrepræsentanter og arbejdsledere, se www.personaleweb.dk/arbejdsmiljoeuddannelsen, men kan også bestilles direkte via PUF's hjemmeside på følgende link www.personaleweb.dk/4Z4420479.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Carlsen