Personalepolitiske indsatsområder og projekter

6. august 2007

Organisationsudsendelse 




Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.:
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617
6. august 2007

 

Vedr.: Personalepolitiske indsatsområder og projekter

 

Til brug for en drøftelse i KTO's personalepolitiske udvalg er udarbejdet vedlagte notat (49.42) om de personalepolitiske indsatsområder og projekter mv. Udvalget finder, at notatet giver et godt overblik over de personalepolitiske emner som, parterne samarbejder om.

Udvalget har derfor besluttet at udsende notatet til medlemsorganisationerne sammen med vedlagte oversigt (49.41) over personalepolitiske projekter, primært knyttet til "Aftale om udviklingsmæssige aktiviteter på det personalepolitiske område m.v." med henblik på at kunne understøtte organisationernes formidling af personalepolitiske emner til afdelinger og tillidsrepræsentanter mv.

Oversigterne giver et overblik over den aktuelle status for de personalepolitiske projekter, og kan være nyttige arbejdsredskaber, navnlig for de personalepolitiske ansvarlige i de enkelte sekretariater.

I tilslutning til oversigten er der, for projekter der er afsluttet med en evaluering (som er modtaget af de centrale parter), vedlagt en kortfattet redegørelse (49.45) for produkter, resultater og formidling, som følge af projektet.

Herudover vedlægges en summarisk oversigt (49.39) over konkret aftalte projekter indenfor de enkelte organisationsområder - de såkaldte § 11 projekter.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Carlsen