Ajourført vejledning til tele- og hjemmearbejdsaftalen

6. november 2007

Organisationsudsendelse 



Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 620.44
HW/jb
Direkte tlf.nr.: 3347 0625
6. november 2007

 

Vedr.: Ajourført vejledning til tele- og hjemmearbejdsaftalen

 

I forbindelse med implementering af den europæiske rammeaftale om telearbejde besluttede parterne at ajourføre den eksisterende vejledning til tele- og hjemmearbejdsaftalen for så vidt angår de lovgivningsmæssige forhold vedrørende tele/hjemmearbejde.

I vedlagte nye ajourførte vejledning er der foretaget en overordnet gennemgang af de lovregulerede forhold vedrørende arbejdsmiljø/arbejdsskade, skatteforhold, registeroplysninger og erstatningsansvar, og der er i tilknytning hertil henvist til relevant lovinformation mv.

Der er endvidere tekstmæssigt foretaget en ajourføring som følge af bl.a. implementeringen af den europæiske rammeaftale om telearbejde samt som følge af den ændrede organisering på arbejdsgiverside.

Vejledningen udsendes i vedlagte papirudgave og kan downloades på KTO' s hjemmeside, hvor den kommenterede udgave af rammeaftale om tele- og hjemmearbejde også kan læses. Med den nye vejledning er der først og fremmest foretaget en ajourføring af den tidligere vejlednings indhold vedrørende lovregulerede forhold, og der er ikke med ajourføringen tilsigtet ændringer af fortolkninger mv. af selve rammeaftalen.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Würtzenfeld