Fristen for foretagelse af seniorvalg kan udskydes

23. september 2008

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1413.50
HH/lsj
Direkte tlf.nr.: 3347 0624
23. september 2008
 

Vedr.: Fristen for foretagelse af seniorvalg kan udskydes

KL og KTO drøfter i øjeblikket de nærmere vilkår for konvertering, afvikling m.m. af de ved OK-08 aftalte seniordage. KTO forventer primo oktober at kunne udsende relevant uddrag af den vejledning til Rammeaftalen om seniorpolitik, som er under udarbejdelse.

KL har på den baggrund ved mailtekst af d.d. via KL's dialogportal meddelt kommunerne, at KL og KTO er enige om, at de kan udskyde fristen for at foretage seniorvalg.

KTO skal opfordre til, at medlemsorganisationerne lokalt lægger pres på kommunerne for at udskyde fristen, således at medarbejderne får mulighed for at foretage deres valg på et kvalificeret grundlag.

KTO har tillige forespurgt i Danske Regioner, om Danske Regioner på tilsvarende vis ville være villig til at skrive til regionerne. Danske Regioner har meldt tilbage, at man ikke er interesseret i at skrive noget sådan til regionerne. Danske Regioner har imidlertid samtidig oplyst, at Danske Regioner er enige i, at fristen for at konvertere seniorbonus til fx seniordage kan udskydes, hvilket Danske Regioner konkret har tilkendegivet overfor regioner, der har forespurgt om mulighederne herfor.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Henrik Højrup Hansen