Ledelsesevaluering

12. november 2008

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1506.10
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
12. november 2008
 

Vedr.: Ledelsesevaluering

Ledelsesevaluering er blot ét redskab, som kommuner og regioner kan bruge i arbejdet med at udvikle bedre ledelse på alle niveauer.

Derfor har Væksthus for ledelse udarbejdet publikationen "Ledelsesevaluering - en guide til ledelsesevaluering i kommuner og regioner". Målet med guiden er at kvalificere grundlaget for at vælge den metode og proces, der passer bedst til de lokale forhold og formål. Guiden er et redskab til at tænke principperne for ledelsesevaluering ordentligt igennem - ikke en detaljeret drejebog for processen. 

Guidens overordnede budskab er, at ledelsesevaluering kan være et godt afsæt for at udvikle den enkelte leders kompetencer og forbedre ledelseskvaliteten i organisationen.

Guiden indeholder blandt andet ti overordnede principper for god ledelsesevaluering, en beskrivelse af baggrunden for og erfaringer med ledelsesevaluering i kommuner og regioner samt en gennemgang af de vigtigste spørgsmål, man skal tage stilling til, når man tilrettelægger en ledelsesevaluering.

Guiden er gratis og kan bestilles - så længe lager haves - ved at sende en mail til info@lederweb.dk. Guiden kan også downloades på www.lederweb.dk.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst/Lars Daugaard