DISCO-08

5. marts 2009

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1710.30
VP
Direkte tlf.nr.: 3347 0626
5. marts 2009
 

Vedr.: DISCO-08

KTO udbad sig i skrivelse af den 20. februar 2009 medlemsorganisationernes evt. bemærkninger til oversættelse af ILO's arbejdsfunktionsnomenklatur "ISCO-08", som Danmarks Statistik er ved at oversætte til en dansk "DISCO-08".

Bemærkningerne jf. vedlagte (sagnr. 1710.29) er nu videreformidlet til Danmarks Statistik. I forbindelse hermed anførte KTO bl.a., at tilbagemeldingerne er en blanding af bemærkninger til oversættelsen, påpegning af uhensigtsmæssigheder i den oversatte struktur samt forslag til yderligere detaljeringsgrad. Dele af bemærkningerne vil således først skulle indgå i den videre proces. Imidlertid har KTO's sekretariat vurderet, at det er hensigtsmæssigt, at Danmarks Statistik allerede får bemærkningerne nu, så de så tidligt som muligt kan indgå i en efterfølgende. Det forventes at medlemsorganisationerne også fremover vil kunne bidrage væsentligt til udarbejdelsen af DISCO-08.

Tilbagemeldingerne fra medlemsorganisationerne er i det vedlagte gengivet stort set uændret i forhold til, hvordan de er modtaget i sekretariatet. De har ikke været diskuteret yderligere i KTO's system, hvorfor der godt kan være afgivet modsatrettede bemærkninger eller bemærkninger, som ikke er udtryk for den samme strukturelle tilgang.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Vibeke Pedersen