Der afholdes EU-konference den 2. december 2009

12. juni 2009

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1692.30
HV
Direkte tlf.nr.: 3347 0614
12. juni 2009
 

Vedr.: Der afholdes EU-konference den 2. december 2009

 

Danske Regioner, KL og KTO er blevet enige om at afholde næste EU-konference den 2. december 2009.

Der tilstræbes et deltagerantal på ca. 100 til konferencen, hvoraf de 50 pladser vil være forbeholdt KTO-repræsentanter. Målgruppen for konferencen vil for KTO's vedkommende være dels de forhandlingsansvarlige fra kredsen af bestyrelsen og BS, men også andre ansatte i de faglige organisationer med interesse for emnet, kan med fordel deltage.

Som del af ambitionen om at udvide deltagerkredsen i forhold til den seneste afholdte konference i 2007, vil både KL og Danske Regioner arbejde for at få større deltagelse af repræsentanter fra kommuner og regioner. Embedsmænd og politikere fra KL og Danske Regioner vil også være en naturlig del af målgruppen for konferencen.

Ved OK-08 blev der i KTO-aftalen om udviklingsmæssige aktiviteter m.v. afsat midler til EU-formål, hvoraf nogle af disse anvendes til afholdelse af EU-konferencen, hvorfor deltagelse er gratis.

Når arbejdet med konferencen er mere fremskreden, vil der bliver orienteret yderligere om arrangementet. Såfremt der er spørgsmål, kan de rettes til Henrik Vittrup på ovenstående telefonnummer eller pr. mail hv@kto.dk.

 

Med venlig hilsen

Helle Krogh Basse

Henrik Vittrup