Magasinet KONZENS

1. oktober 2009

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1883.19
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0626
1. oktober 2009
 

Vedr.: Magasinet KONZENS

KL og KTO har aftalt, at der i overenskomstperioden skal sættes fokus på tre personalepolitiske områder, nemlig: trivsel for de ansatte, medindflydelse på eget arbejde og rekruttering. Derfor har KL og KTO i fællesskab besluttet, at udgive 4 journalistiske magasiner med fokus på netop disse personalepolitiske emner.

Det første magasin udkommer i november 2009. Nummer 2 udkommer ultimo januar 2010, nummer 3 udkommer ultimo marts 2010 og nummer 4 udkommer ultimo maj 2010.

En del af de interview, historier, reportager mv. som vil indgå i magasinerne vil løbende blive offentliggjort og formidlet via www.lederweb.dk og www.personaleweb.dk.

KONZENS produceres af konsulentvirksomheden TENDENS i samarbejde med KL og KTO. KONZENS grafiske udtryk fremgår af vedlagte udkast til en forside.

I forbindelse med den indholdsmæssige produktion af historier, interview mv. til KONZENS vil nogle medlemmer af KTO´s bestyrelse, KTO´s personalepolitiske udvalg samt øvrige ansatte i KTO´s medlemsorganisationer blive kontaktet i perioden frem til april måned 2010.

Det skal nævnes, at det er aftalt med konsulentvirksomheden, at alle der bidrager med interview og andet indhold til KONZENS vil få lejlighed til at kommentere indholdet før det publiceres.

Hvert nummer af KONZENS trykkes i 5.000 eksemplarer, som vil blive sendt til KTO´s medlemsorganisationer, kommuner, det øverste medbestemmelsesudvalg i kommunerne mv. Dog trykkes et større oplag af det første nummer med henblik på uddeling på den Personalepolitiske Messe i januar 2010.

Yderligere oplysninger om KONZENS fås ved henvendelse til Lars Daugaard, ld@kto.dk, 33 47 06 26.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse

Lars Daugaard