OK-11 – frist for indsendelse af KTO-krav

15. marts 2010

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 2157.1
HW/jb
Direkte tlf.nr.: 3347 0621
15. marts 2010

Vedr.: OK-11 - frist for indsendelse af KTO-krav

KTO's forhandlingsudvalg har besluttet, at organisationernes forslag til generelle overenskomstkrav i forhandlinger mellem KTO og henholdsvis KL og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) skal være KTO i hænde senest

fredag den 1. oktober 2010.

Det bemærkes at det indgår i forhandlingsmodellen, at der udtages krav selvstændigt på de 2 arbejdsgiver- områder, hvorfor kravene til KTO skal indsendes adskilt i forhold til KL og RLTN.

Af de vedtagne principper for forhandlingsmodellen for OK-11 fremgår, at det er KTO's repræsentantskab, der udtager KTO's krav efter indstilling fra forhandlingsdelegationen på henholdsvis det kommunale og regionale område og KTO's bestyrelse. Repræsentantskabet træffer beslutning selvstændigt i forhold til forhandlingsområder med stemmer efter medlemstal på det pågældende arbejdsgiverområde, jf. KTO's medlemsorganisationsudsendelse den 21. januar 2010 om principperne for forhandlingsmodel for OK-11.

KTO vil snarest optage forhandlinger med henholdsvis KL og RLTN om udarbejdelse af køreplansaftaler for OK-11 for henholdsvis det kommunale og regionale område. Forhandlingsudvalget sigter efter, at der kan indgås aftaler, som indebærer, at kravene med henholdsvis de kommunale og regionale arbejdsgivere kan udveksles i uge 45, og at organisationsforhandlingerne umiddelbart herefter kan indledes.

KTO's repræsentantskabsmøde forventes som led heri afholdt primo november 2010.

Organisationerne vil, så snart der foreligger køreplansaftaler, blive orienteret nærmere, herunder om det videre forløb.

Eventuelle spørgsmål vedrørende ovenstående kan rettes til enten Helle Basse på tlf. 33 47 06 11 eller Henrik Würtzenfeld på tlf. 33 47 06 21.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse

Henrik Würtzenfeld