Medindflydelse på egne arbejdsopgaver – har I den gode ide?

15. november 2010

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 2150.53
HV
Direkte tlf.nr.: 3347 0614
15. november 2010

Vedr.: Medindflydelse på egne arbejdsopgaver - har I den gode ide?

 

 

 

I projektet om "Medindflydelse på egne arbejdsopgaver" gives der mulighed for at kommunale arbejdspladser kan ansøge om økonomisk støtte til at øge medarbejdernes indflydelse på egne opgaver. KL og KTO er enige om, at øget medindflydelse på eget arbejde er et vigtigt bidrag til udvikling af kommunerne.

Ca. seks (projekt)ansøgninger forventes imødekommet med afvikling hen over første halvår af 2011. Erfaringer og resultater evalueres og samles i et inspirationskatalog med henblik på at motivere andre kommunale arbejdspladser til at satse på at gøre medindflydelse til et centralt omdrejningspunkt i udvikling af attraktive arbejdspladser.

Som det fremgår af vedlagte folder, er ansøgningsfristen sat til den 10. december 2010.

Folderen er allerede sendt til samtlige kommuner med opfordring om at sprede kendskabet til muligheden for at ansøge økonomisk støtte. Det er bl.a. en betingelse for at opnå økonomiske støtte, at nærmeste MED-udvalg har drøftet og støtter ansøgningen.

KTO's medlemsorganisationer opfordres til at sprede kendskabet til mulighederne for at få del i økonomisk støtte til den gode projektide om medindflydelse.

Omtale af projektet forefindes på www.personaleweb.dk/egneopgaver, hvorfra den elektroniske udgave af folder samt ansøgningsskema kan hentes.

For yderligere information og baggrund for projektet kan der rettes henvendelse til Henrik Vittrup, KTO, hv@kto.dk.

 

Med venlig hilsen

Helle Krogh Basse

Henrik Vittrup