Bidrag til brug for revision af lov om Ligebehandlingsnævnet

24. maj 2011

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 2603.2
EA
Direkte tlf.nr.: 3347 0615
24. maj 2011

Vedr.: Bidrag til brug for revision af lov om Ligebehandlings- nævnet

KTO har modtaget vedhæftede brev fra Beskæftigelsesministeriet, hvori ministeriet beder om bidrag til brug for den kommende revision af lov om Ligebehandlingsnævnet. Beskæftigelsesministeriet anmoder herunder om synspunkter og relevante problemstillinger med udgangspunkt i temaet Nævnets rolle i henhold til lovgiv- ningen, herunder oplysning om der er tilstrækkeligt kendskab til Nævnet og de muligheder, som Nævnet har for at træffe afgørelser .

KTO fremsendte vedhæftede til den gældende lov om Ligebehandlingsnævnet  høringsbrev.

KTO har ikke siden vedtagelsen af loven haft sager, der har vedrørt Ligebehandlingsnævnet. Såfremt organisationerne har bidrag til brug for revision af loven, som organisationerne ønsker skal indgå i KTO's høringssvar, bedes bidraget indsendt til KTO's sekretariat på e-mail: ea@kto.dk, således at sekretariatet senest har det i hænde tirsdag den 7. juni 2011.

Sekretariatet skal beklage den korte svarfrist, der skyldes den af Beskæftigelsesministeriet fastsatte svar- frist. KTO vil i høringssvaret til Beskæftigelsesministeriet gøre opmærksom på, at høringsfristen er for kort, bl.a. når der henses til, at der foreligger flere helligdage i perioden. KTO vil endvidere i høringssvaret hen- vise til evt. høringssvar fra KTO's medlemsorganisationer og fra LO, FTF og AC.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse

Eva Agerlin