Albertslund Kommune fastholder reduktion i ny løn midler i 2002

20. september 2002
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer


SFN/lsj
Direkte tlf.nr.: 3347 0611
20. september 2002

 

 

Vedr.: Albertslund Kommune fastholder reduktion i ny løn midler i 2002

 

KTO har skrevet til Albertslund Kommune for at protestere over, at kommunen vil reducere i midlerne til ny løn i 2002. Albertslund Kommune har svaret, at man ikke agter at ændre sin beslutning og henvist til, at man har brugt flere midler, end der var afsat tidligere (i 1998 og 1999).

KTO’s formand har hertil bl.a. svaret ”at det er politisk skadeligt for ny løns fremtid, at kommuner, herunder Albertslund Kommune, i 2002 ikke som minimum vil anvende det, der er forlodsfinansieret i ny løn for dette år. Det er ganske enkelt en politisk uholdbar situation, hvis ny løn ikke som minimum udmønter 1,87% i indeværende overenskomstperiode, - for slet ikke at tale om den forudsatte reststigning på 0,8% pr. år og dette uanset hvad den enkelte kommune har gjort for 1, 2 eller 3 år siden i forhold til ny løn”.

KTO’s formand konstaterer, at Albertslund Kommune er med til at virkeliggøre den betydelige bekymring for ny løns fremtid, som næres af mange, og med til at undergrave KL’s troværdighed som forhandlingsmodpart overfor KTO.

 

Med venlig hilsen


Signe Friberg Nielsen