Beregningsmodul til OK-05

3. maj 2004
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 8.04.01-01
VP
Direkte tlf.nr.: 3347 0626

3. maj 2004

 

Vedr.: Beregningsmodul til OK-05

 

KTO orienterede i skrivelse af den 17. marts 2004 KTO’s medlemsorganisationer om tidsfrister og proces for udarbejdelsen af beregningsgrundlaget for OK-05. Af denne skrivelse fremgik det, at Det Fælleskommunale Løndatakontor (FLD) udarbejder et omkomstningsberegningsprogram, hvor principperne for beregningerne vil være de samme som blev anvendt ved OK-02, dog med den ændring at procenten for de afledte virkninger ikke er fastsat på forhånd.

FLD er i gang med at udvikle omkostningsberegningsprogrammet. Programmet er internetbaseret, og det er allerede nu muligt at følge udviklingen af - og orientere sig i - det. Programmet ligger på hjemmesiden http://www.sbg05.dk. For at kunne åbne hjemmesiden, skal man først læse vejledningen, hvoraf adgangskoderne bl.a. fremgår. Vejledningen ligger på følgende hjemmeside http://www.sbg05.dk/vejl.htm

FLD er interesseret i at modtage evt. kommentarer til programmet. Evt. kommentarer kan sendes til chefkonsulent i FLD, Henrik Faber Andersen (hfa@fldnet.dk, tlf. 3370 – 3804).


Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Vibeke Pedersen