Fremtidens lægesekretær - en pjece om kompetenceudvikling, muligheder og udfordringer

29. maj 2006
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 124.5
HV
Direkte tlf.nr.: 3347 0614
29. maj 2006

Vedr.: Fremtidens lægesekretær - en pjece om kompetenceudvikling, muligheder og udfordringer

Inden for det personalepolitiske samarbejde mellem Amtsrådsforening og KTO er projektet om HK'ernes kompetenceudvikling blevet gennemført. Slutproduktet er vedlagte pjece om . "Fremtidens lægesekretær"

I pjecen giver en række lægesekretærer hver deres bud på, hvordan de forbereder sig på fremtiden, hvor opgaver forsvinder og nye dukker op. Ligeledes har ledende lægesekretærer også nogle bud på, hvordan de motiverer medarbejderne til at udvide og udvikle deres kompetencer.

Udover konkrete eksempler på hvordan kompetenceudvikling kan udfoldes set fra medarbejder som ledelsesside, er også gengivet 10 gode råd om kompetenceudvikling som stammer fra den forudgående undersøgelse af lægesekretærernes behov og vilkår for kompetenceudvikling.

Endelig gengives aftaleteksten for "Aftale om individuel kompetenceudvikling/-udviklingsplan" som bl.a. HK/Kommunal indgik med de (amts)kommunale arbejdsgivere ved OK-05. I forlængelse deraf anvises, hvordan der i praksis kan arbejdes med at omsætte aftalens ordlyd til handling.

Pjecen kan hentes på www.personaleweb.dk, og yderligere information om projektet har indhentes fra Christian Nyholm, HK/Kommunal 44CNY@hk.dk eller på telefon 3330-4343.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Henrik Vittrup